Κώστας Πολυχρονόπουλος: Ενημερώθηκε από τη ΓΑΔΑ για τη δικογραφία του – Σε 15 μέρες λήγει η προθεσμία απολογίας

18 Ιουνίου 2024

Οι συνήγοροι του Κώστα Πολυχρονόπουλου αναφέρουν πως δεν πρόκειται για ογκώδη δικογραφία, σε σχέση με τα αδικήματα τα οποία ελέγχεται

Αντίγραφο της δικογραφίας ζήτησαν και έλαβαν οι συνήγοροι του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου προκειμένου να ενημερωθούν για τις κατηγορίες της οποίας αντιμετωπίζει ο πελάτης τους μετά τις καταγγελίες και την έρευνα για ξέπλυμα βρώμικο χρήματος.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας ήρθε μαζί με τη μητέρα του στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη λεωφόρο Αλεξάνδρας νωρίτερα σήμερα το πρωί και αφού έκατσε για λίγη ώρα στα γραφεία της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, έλαβε γνώση της δικογραφίας και μέσα σε διάστημα 15 ημερών θα πρέπει να έχει προετοιμάσει την απολογία του.

Οι δηλώσεις του Πολυχρονόπουλου

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Κώστα Πολυχρονόπουλου δεν πρόκειται για ογκώδη δικογραφία σε σχέση με τα αδικήματα τα οποία ελέγχεται με τον ίδιο να δηλώνει αθώος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται πως ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο άλλος άνθρωπος» κατηγορείται πως έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια χρήματα από τους λογαριασμούς στους οποίους κατέθεταν χρήματα πολίτες προκειμένου να βοηθήσουν το έργο του προς τους άπορους.

Από την πολύμηνη έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε πως ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας είχε επισκεφτεί μόνο ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1000 φορές τα τελευταία χρόνια.

Σε μια στοιχηματική εταιρία φέρεται να είχε ποντάρει μισό εκατομμύριο ευρώ από χρήματα που είχαν κατατεθεί σε λογαριασμούς της μητέρας του αλλά και άλλων συγγενικών του προσώπων, από τα οποία φέρεται να έχασε τουλάχιστον 180.000 ευρώ. Επίσης, σε μια δεύτερη εταιρία στοιχημάτων, φέρεται να είχε ποντάρει 200.000 ευρώ πάλι μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων αλλά και λογαριασμό μεταφοράς χρημάτων «paypal».

 

 

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This